Bio

Jasper Demollin (Margraten, 14 maart 1991)

Jasper Demollin begonnen op hele jonge leeftijd met theater. Zo werd hij in de peuterklas bij het liedje ‘Er zat een klein zigeunermeisje, huilend op een steen’ altijd naar voren gevraagd omdat hij dit zo realistisch kon vertolken.
Ook verkocht hij van zijn 5e tot zijn 11e moppen op Koninginnedag in het Vondelpark met de slogan ‘lach je blij, koop een mop bij mij’. Met succes, hij behaalde er zelfs het Jeugdjournaal mee en een klein artikel in de Volkskrant.

In 2011 begon hij aan de filmacteurs opleiding FAAAM in Amsterdam, waar hij in 2014 afstudeerde.
Hij speelde o.a. in de film Ikjijhijzij van Kaj Driessen (Spangas), de HKU afstudeerfilm Klootzakken en had gastrollen in series als Flikken Maastricht en JEUK!.

In de zomer van 2013 maakte hij met zijn beste vrienden het televisieprogramma ‘Zo.’ voor Veronica. Hierin gaven ze op diverse manieren een leuke ludieke twist aan dagelijkse saaie situaties.

In 2014 begonnen zij aan het eerste seizoen van het KRO programma Streetlab voor NPO3. Hierin voeren zij sociale experimenten uit met elkaar en voorbijgangers op straat, vanuit hun eigen fascinaties.
In 2015 ging het tweede seizoen van start en werden zij genomineerd voor de Gouden Televizierring.
Hierna volgde nog drie seizoenen.

Momenteel is hij te zien in theater door het hele land met All Stars de musical (regie Frank Lammers).

Naast acteren en televisie maakt Jasper ook muziek. Zo heeft hij samen met Daan Boom de Tante Joke Karaoke Band. Hiermee spelen zij door het land op verschillende poppodia onder het motto ‘jij zingt, wij spelen’.